Ikea sokkeli

Keittiön sokkeli yhdistää keittiösi lattialinjan – IKEA

Keittiön sokkeli yhdistää keittiösi lattialinjan – IKEA

Valikoimastamme löydät tilaasi prikulleen sopivat rungot ja sokkelit, jotka sopivat täydellisesti valitsemiisi kaapin oviin.

Keittiön sokkeli yhdistää keittiösi alakaapistot ja lattian saumattomasti toisiinsa. Valikoimastamme löydät keittiöösi sopivat tyylikkäät sokkelit ja keittiökaappien jalat.

FÖRBÄTTRA Sokkeli, valkoinen, 220×8 cm – IKEA

FÖRBÄTTRA Sokkeli, valkoinen – IKEA

Sokkeli peittää lattian ja pöytäkaappien alareunaan jäävän raon ja tekee keittiön ilmeestä viimeistellyn ja yhtenäisen. Tuotenumero403.275.05. Tuotetiedot …

FÖRBÄTTRA Sokkeli, valkoinen. Sokkeli peittää lattian ja pöytäkaappien alareunaan jäävän raon ja tekee keittiön ilmeestä viimeistellyn ja yhtenäisen. 25 vuoden takuu.

FÖRBÄTTRA Sokkeli, korkeakiilto valkoinen, 220×8 cm – IKEA

FÖRBÄTTRA Sokkeli, korkeakiilto valkoinen, 220×8 cm Kiiltävät pinnat sopivat kaikille aina tyylikkäistä minimalisteista riehakkaisiin lapsiperheisiin.

FÖRBÄTTRA Sokkeli, korkeakiilto valkoinen, 220×8 cm Kiiltävät pinnat sopivat kaikille aina tyylikkäistä minimalisteista riehakkaisiin lapsiperheisiin. Kosteus ja kolhut eivät ole ongelma, ja tahrat on helppo pyyhkäistä pois. Korkeakiiltoisella kalvolla päällystetty pinta on helppo pitää puhtaana.

FAKTUM Sokkeli, valkoinen, 220×16 cm – IKEA

FAKTUM Sokkeli, valkoinen, 220×16 cm Sokkelin voi lyhentää halutun pituiseksi. Pakkauksessa on reunalista päiden huolittelemiseksi.

FÖRBÄTTRA Sokkeli, luonnonvalkoinen, 220×8 cm – IKEA

FÖRBÄTTRA Sokkeli, luonnonvalkoinen – IKEA

Sokkeli peittää lattian ja pöytäkaappien alareunaan jäävän raon ja tekee keittiön ilmeestä viimeistellyn ja yhtenäisen. Tuotenumero602.807.76. Tuotetiedot …

FÖRBÄTTRA Sokkeli, luonnonvalkoinen. Sokkeli peittää lattian ja pöytäkaappien alareunaan jäävän raon ja tekee keittiön ilmeestä viimeistellyn ja yhtenäisen. 25 vuoden takuu.

FÖRBÄTTRA Sokkeli, matta valkoinen, 220×8 cm – IKEA

FÖRBÄTTRA Sokkeli, matta valkoinen – IKEA

FÖRBÄTTRA Sokkeli, matta valkoinen. Sokkeli peittää lattian ja pöytäkaappien alareunaan jäävän raon ja tekee keittiön ilmeestä viimeistellyn ja yhtenäisen.

FÖRBÄTTRA Sokkeli, matta valkoinen. Sokkeli peittää lattian ja pöytäkaappien alareunaan jäävän raon ja tekee keittiön ilmeestä viimeistellyn ja yhtenäisen. 25 vuoden takuu.

ENHET Sokkeli, valkoinen, 180×12 cm – IKEA

ENHET Sokkeli, valkoinen, 180×12 cm Sokkeli peittää lattian ja pöytäkaappien alareunaan jäävän raon ja tekee keittiön ilmeestä viimeistellyn ja yhtenäisen.

ENHET Sokkeli, valkoinen, 180×12 cm Sokkeli peittää lattian ja pöytäkaappien alareunaan jäävän raon ja tekee keittiön ilmeestä viimeistellyn ja yhtenäisen. Voidaan lyhentää halutun pituiseksi.

Jalat & sokkelit ENHET-keittiöön – IKEA

ENHET jalat ja sokkelit sopivat ENHET-keittiörunkoihin – IKEA

ENHET-jalat ja sokkelit viimeistelevät ENHET-keittiörungot. Valikoimassa mm. valkoiset, mustat ja punaoranssit jalat. ENHET-jalat lisäävät ulkoasuun …

ENHET-jalat ja sokkelit viimeistelevät ENHET-keittiörungot. Valikoimassa mm. valkoiset, mustat ja punaoranssit jalat. ENHET-jalat lisäävät ulkoasuun toimivan ja ilmavan yksityiskohdan.

VÅRSTA Sokkeli, ruostum teräksen värinen – IKEA

Kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut VÅRSTA-etusarjat luovat keittiölle teollisen ja ravintolamaisen ilmeen ja inspiroivat valmistamaan …

VÅRSTA Sokkeli, ruostum teräksen värinen. Sokkeli peittää lattian ja pöytäkaappien alareunaan jäävän raon ja tekee keittiön ilmeestä viimeistellyn ja yhtenäisen. Voidaan lyhentää halutun pituiseksi.

Keywords: ikea sokkeli, ikea sokkelin asennus, ikea keittiö sokkeli