Ikea sohvapöytä

Sohvapöydät, apupöydät & sivupöydät – IKEA

Sohvapöydät, apupöydät & sivupöydät – IKEA

Sohvapöydät pitävät kaukosäätimet ja lehdet lähellä. Löydä sopiva ja edullinen olohuoneen pöytä kotiisi. Tutustu ja tilaa esim. lasinen sohvapöytä.

Kahvipöydät – Tyylikäs kahvipöytä olohuoneeseen – IKEA

Kahvipöydät – Tyylikäs kahvipöytä olohuoneeseen – IKEA

Yksikään olohuone ei ole täydellinen ilman tyylikästä kahvipöytää.

Tyylikäs kahvipöytä tai sohvapöytä on olohuoneen kruunu. Valitse kahvipöytä, jossa on pienet hyllyt tai laatikot pikkutavaroille. Katso tuotteet!

Sohvapöydät & apupöydät ulkokäyttöön – IKEA

Apupöydät ulos – Sohvapöydät & sivupöydät ulos – IKEA

Apupöytä ulos on ratkaisu, kun tarvitset laskutilaa esim. sohvan viereen. Sohvapöytä ulos ja sivupöytä ulos sopivat pieniin tiloihin. Tule ostoksille!

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 90×55 cm – IKEA

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 90×55 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 118×78 cm – IKEA

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 118×78 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

KRAGSTA Sohvapöytä, valkoinen, 90 cm – IKEA

KRAGSTA Sohvapöytä, valkoinen, 90 cm. KRAGSTA-sohva- ja sarjapöydille ovat ominaisia pyöreät ja pehmeät muodot ja huolella valmistetut yksityiskohdat. Tukevan rakenteen ja ajattoman tyylin ansiosta niitä on helppo sovittaa muihin kalusteisiin ja ihailla vuosien ajan.

HEMNES Sohvapöytä, valkoiseksi petsattu, 90×90 cm – IKEA

HEMNES Sohvapöytä, valkoiseksi petsattu valkoinen, 90×90 cm – IKEA

HEMNES Sohvapöytä, valkoiseksi petsattu valkoinen, 90×90 cm. Massiivimännyn luonnollista kauneutta. Tämä kestävä ja uusiutuva luonnonmateriaali säilyttää kauneutensa vuodesta toiseen.

VITTSJÖ Sohvapöytä, mustanruskea/lasi, 75 cm – IKEA

VITTSJÖ Sohvapöytä, mustanruskea/lasi, 75 cm Tämän sohvapöydän selkeälinjainen tyyli luo avoimen ja keveän ilmeen. Kestävät ja konstailemattomat materiaalit sopivat hyvin arkeen – ja hylly tarjoaa lisää säilytystilaa. Pöytälevy on helppohoitoista karkaistua lasia.

HEMNES Sohvapöytä, valkoiseksi petsattu/vaaleanruskea …

HEMNES Sohvapöytä, valkoiseksi petsattu, vaaleanruskea, 90×90 cm – IKEA

HEMNES Sohvapöytä, valkoiseksi petsattu, vaaleanruskea, 90×90 cm. Massiivimännyn luonnollista kauneutta. Tämä kestävä ja uusiutuva luonnonmateriaali säilyttää kauneutensa vuodesta toiseen.

Keywords: ikea sohvapöytä, sohvapöytä ikea, ikea sohvapöydät, ikea olohuoneen pöytä, ikea pikkupöytä, ikea arkkupöytä, arkkupöytä ikea, olohuoneen pöytä ikea, ikea sohvapöytä valkoinen, sohvapöydät ikea, ikea pyöreä sohvapöytä, ikea soffbord, ikea olohuoneen pöydät, ikea metallipöytä, ikea lasinen sohvapöytä, pyöreä sohvapöytä ikea, pikkupöytä ikea, ikea sohvapöytä lasi, ikea sohvapöytä musta, ikea pikkupöydät, ikea sohvapöytä pyöreä, ikea sohvapöytä pyörillä, ikea valkoinen sohvapöytä, lasinen sohvapöytä ikea, ikea musta sohvapöytä