Ikea örfjäll

ÖRFJÄLL Työtuoli, valkoinen/Vissle vaaleanharmaa – IKEA

ÖRFJÄLL Työtuoli, valkoinen/Vissle vaaleanharmaa Tämä työtuoli tarjoaa mukavuutta moniksi vuosiksi istuimen ja selkänojan laadukkaan tiiviin vaahtomuovin ansiosta. Pyörissä on jarrutoiminto, joka pitää tuolin paikallaan, kun nouset ylös.

ÖRFJÄLL Lasten työtuoli, valkoinen/Vissle vaaleanharmaa

ÖRFJÄLL Lasten työtuoli, valkoinen/Vissle vaaleanharmaa – IKEA

ÖRFJÄLL Lasten työtuoli, valkoinen/Vissle vaaleanharmaa Työtuoli, jossa on kauniisti verhoiltu istuin ja selkänoja. Lapsen on helppo vaihtaa työskentelypaikkaa asettamalla jalat tuolinjaloille ja pyöräyttämällä tuolia kevyesti tai liikuttamalla tuolia pyörien varassa.

ÖRFJÄLL Työtuoli, musta, Vissle musta – IKEA

ÖRFJÄLL Työtuoli, musta, Vissle musta. Laadukkaan ja kimmoisan vaahtomuovin ansiosta tuolin istumismukavuus säilyy vuosien ajan. Säädettävän istumakorkeuden ansiosta tuolissa on helppo löytää hyvä asento.

ÖRFJÄLL Lasten työtuoli, valkoinen/Vissle roosa – IKEA

ÖRFJÄLL Lasten työtuoli, valkoinen/Vissle roosa Tiivis vaahtomuovi tekee tuolista erityisen mukavan ja kestävän, joten se kestää pelaamista, surffailua ja opiskelua vaikka kuinka monien tuntien ajan. Yksinkertainen ja ilmava muotoilu ja hyvän työtuolin ominaisuudet.

ÖRFJÄLL Työtuoli, valkoinen/Vissle keltavihreä – IKEA

ÖRFJÄLL Työtuoli, valkoinen/Vissle keltavihreä Tämä työtuoli tarjoaa mukavuutta moniksi vuosiksi istuimen ja selkänojan laadukkaan tiiviin vaahtomuovin ansiosta. Pyörissä on jarrutoiminto, joka pitää tuolin paikallaan, kun nouset ylös.

ÖRFJÄLL Lasten työtuoli, valkoinen, Vissle sininen/vihreä

ÖRFJÄLL Lasten työtuoli, valkoinen, Vissle sininen/vihreä – IKEA

ÖRFJÄLL Lasten työtuoli, valkoinen, Vissle sininen/vihreä. Tiivis vaahtomuovi tekee tuolista erityisen mukavan ja kestävän, joten se kestää pelaamista, surffailua ja opiskelua vaikka kuinka monien tuntien ajan. Yksinkertainen ja ilmava muotoilu ja hyvän työtuolin ominaisuudet.

ÖRFJÄLL Työtuoli, musta/Vissle sininen – IKEA

ÖRFJÄLL Työtuoli, musta/Vissle sininen Tämä työtuoli tarjoaa mukavuutta moniksi vuosiksi istuimen ja selkänojan laadukkaan tiiviin vaahtomuovin ansiosta. Pyörissä on jarrutoiminto, joka pitää tuolin paikallaan, kun nouset ylös.

ÖRFJÄLL Istuinosa, valkoinen/Vissle vaaleanharmaa – IKEA

ÖRFJÄLL Istuinosa, valkoinen/Vissle vaaleanharmaa Turvapyörissä on paineesta aktivoituva lukitusmekanismi, joka pitää tuolin paikoillaan, kun nouset ylös. Lukitus avautuu automaattisesti, kun istut alas. Säädettävän istumakorkeuden ansiosta tuolissa on helppo löytää hyvä asento.

ÖRFJÄLL Skrivbordsstol för barn, vit/Vissle ljusgrå – IKEA

ÖRFJÄLL Skrivbordsstol för barn, vit/Vissle ljusgrå Skrivbordsstol med skönt stoppad sits och ryggstöd att luta sig mot. Enkelt för barnet att byta ställning genom att sätta fötterna på stolsbenen, snurra lätt på stolen eller rulla på hjulen.

ÖRFJÄLL Skrivbordsstol, vit/Vissle ljusgrå – IKEA

ÖRFJÄLL Skrivbordsstol, vit/Vissle ljusgrå Den här höj- och sänkbara arbetsstolen ger skön komfort i många år tack vare högdensitetsskum i sits och rygg. Hjulen har en bromsmekanism som hindrar stolen från att rulla iväg när du reser dig upp.

Keywords: ikea örfjäll