Ikea norråker

NORRÅKER-sarja – IKEA

NORRÅKER-sarja – IKEA

Snygg och slitstark – så kan NORRÅKER serien beskrivas. De här möblerna i massiv och slitstark björk är testade och godkända för offentliga miljöer och …

IKEA NORRÅKER-sarjan koivu huonekalut on hyväksytty julkisiin tiloihin, joten ne kestävät taatusti kulutusta ja käyttöä. Tutustu tuotteisiin täällä.

NORRÅKER Pöytä, koivu, 74×74 cm – IKEA

NORRÅKER Pöytä, koivu, 74×74 cm. Jokainen koivupuinen pöytä vaihtelevine syineen ja väreineen edustaa skandinaavista muotoilua. Hyväksytty julkitilakäyttöön – voit siis luottaa siihen, että kaluste kestää innokkaat lapset ja heidän villit ystävänsä.

NORRÅKER Pöytä, koivu, 125×74 cm – IKEA

NORRÅKER Pöytä, koivu, 125×74 cm. Jokainen koivupuinen pöytä vaihtelevine syineen ja väreineen edustaa skandinaavista muotoilua. Hyväksytty julkitilakäyttöön – voit siis luottaa siihen, että kaluste kestää innokkaat lapset ja heidän villit ystävänsä.

NORRÅKER serie – IKEA

NORRÅKER serie – IKEA

NORRÅKER serie

NORRÅKER Penkki, koivu, 103 cm – IKEA

NORRÅKER Penkki, koivu, 103 cm Tämän penkin avulla varmistat, että pöydässä on tilaa kaikille. Lisäksi sen pyöreät reunat ovat turvalliset myös perheen pienimmille, jotka ottavat vasta ensimmäisiä hataria askeleitaan. Kestävä ja vahva; sopii julkisiin tiloihin.

NORRÅKER Jakkara, koivu, 45 cm – IKEA

NORRÅKER Jakkara, koivu, 45 cm Monikäyttöinen skandinaavisen suoraviivainen jakkara. Tämä massiivikoivusta valmistettu jakkara on hyväksytty yleiseen käyttöön, joten se kestää varmasti päivittäisen käytön. Kestävä ja vahva; sopii julkisiin tiloihin. Massiivikoivua, kestävää luonnonmateriaalia.

NORRÅKER Bord, björk, 125×74 cm – IKEA

NORRÅKER Bord, björk, 125×74 cm. Godkänd för offentlig miljö – så den klarar både ivriga barn och vilda vänner.

NORRÅKER / RÖNNINGE Pöytä + 2 tuolia, koivu/ … – IKEA

NORRÅKER / RÖNNINGE Pöytä + 2 tuolia, koivu/koivu, 74×74 cm – IKEA

NORRÅKER / RÖNNINGE Pöytä + 2 tuolia, koivu/koivu, 74×74 cm Kestävä ja vahva; sopii julkisiin tiloihin. Pinnan kauniin syykuvion ja luonnollisen elävän värin ansiosta jokainen pöytä on omanlaisensa. Pyöristetyt kulmat ovat lapsiturvallisemmat.

NORRÅKER / NORRARYD Pöytä + 2 tuolia, koivu/ … – IKEA

NORRÅKER / NORRARYD Pöytä + 2 tuolia, koivu/valkoinen, 74×74 cm – IKEA

NORRÅKER / NORRARYD Pöytä + 2 tuolia, koivu/valkoinen, 74×74 cm Pinnan kauniin syykuvion ja luonnollisen elävän värin ansiosta jokainen pöytä on omanlaisensa. Lakattu pinta on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Kestävä ja vahva; sopii julkisiin tiloihin. Pyöristetyt kulmat ovat lapsiturvallisemmat.

Keywords: ikea norråker