Ikea metallihylly musta

FJÄLLBO Hylly, musta, 51×136 cm – IKEA

Hylly tarjoaa paikan koriste-esineille ja muille tavaroille. Hyllyt ovat saatavana eri kokoisina ja tyyleinä. … KALLAX Hylly, mustanruskea, 77×147 cm

FJÄLLBO Hylly, musta, 51×136 cm Täydellinen hylly rustiikkisesta tyylistä pitävälle. Metalli antaa teollista ilmettä, ja massiivipuu tekee jokaisesta hyllystä yksilöllisen näköisen. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen.

Hyllyt tuovat tilaa kaikenlaisille tavaroille – IKEA

Hyllyt tuovat tilaa kaikenlaisille tavaroille – IKEA

Valikoimassa mm. metallihyllyt ja autotallin hyllyt. Katso! … HYLLIS Hylly ja päällinen, 60x27x74 cm … BROR Työpöytä, musta/mäntyvaneri, 110×55 cm …

Hylly tarjoaa paikan koriste-esineille ja muille tavaroille. Hyllyt ovat saatavana eri kokoisina ja tyyleinä. Löydä meiltä myös avohyllykkö. Katso hyllyt!

Säilytyshyllyt, varastohyllyt & metallihyllyt kotiin – IKEA

Säilytyshyllyt, varastohyllyt & metallihyllyt kotiin – IKEA

Vertaile. BAGGEBO Hylly, metalli/valkoinen, 60x25x116 cm … KALLAX Hylly, mustanruskea, 77×77 cm … BILLY Kirjahylly, mustanruskea, 40x28x202 cm. Vertaile.

Varastohyllyt ja säilytyshyllyt vaatesäilytykseen, varastointiin ja kausitavaroiden säilytykseen. Valikoimassa mm. metallihyllyt ja autotallin hyllyt. Katso!

RÖNNSKÄR Hylly, musta, 42×176 cm – IKEA

RÖNNSKÄR Hylly, musta, 42×176 cm RÖNNSKÄR-sarjan matala hylly. Hyllyn kaarevat yksityiskohdat sekä lasi- ja metallihyllyt luovat kauniin kokonaisuuden. Mainio paikka esimerkiksi pyyhkeille ja kauneustuotteille. Irrotettavat hyllylevyt on helppo puhdistaa.

RÖNNSKÄR Hylly, musta, 42×103 cm – IKEA

RÖNNSKÄR Hylly, musta, 42×103 cm.

VILTO Hylly, musta, 46×150 cm – IKEA

VILTO Hylly, musta, 46×150 cm Tämä tikkaita muistuttava hylly on valmistettu hienosyisestä massiivikoivusta. Se tuo kylpyhuoneeseen lisää säilytystilaa sekä yksilöllistä ilmettä. Sopii täydellisesti yhteen VILTO-sarjan muiden tuotteiden kanssa. Erinomainen pieneen kylpyhuoneeseen.

Kirjahyllyt & hyllyköt – IKEA

Hyllyköt – Monipuolinen valikoima edullisia hyllyköitä – IKEA

Katso hyllyköt ja löydä tarpeeseesi sopiva täydellinen säilytysratkaisu. IKEA-valikoiman hyllyköt on suunniteltu kaikenlaisille tavaroille. Tilaa hyllykkö verkkokaupasta!

BROR Hylly, musta, 65x40x110 cm – IKEA

BROR Hylly, musta, 65x40x110 cm Tämä säilytysjärjestelmä on tukeva, kestävä ja monipuolinen. Lisäksi se on helppo koota, sitä voi täydentää aina tarvittaessa, ja se kestää niin kosteutta, likaa kuin raskasta kuormitustakin. Erinomainen isoille ja raskaille tavaroille kuten työkaluille ja kirjoille.

FJÄLLBO Hylly, musta, 100×136 cm – IKEA

FJÄLLBO Hylly, musta, 100×136 cm Ilmavan näköinen tukeva hylly, joka sopii erinomaisesti osaksi rustiikkista sisustusta. Metalli antaa teollista ilmettä, ja massiivipuu tekee jokaisesta hyllystä yksilöllisen näköisen.

Keywords: ikea metallihylly musta, ikea fjällbo hylly