Ikea liukueste

Liukuestematto – Maton liukueste jokaiseen kotiin – IKEA

Liukuestematto – Maton liukueste jokaiseen kotiin – IKEA

Liukuestematto estää mattoa liukumasta ja sinua kaatumasta. Osta maton liukueste tavaratalosta tai verkkokaupasta matto-ostoksen yhteydessä. Tutustu!

STOPP Liukueste, 67.5×200 cm – IKEA

Pitää maton hyvin paikoillaan, mikä vähentää liukastumisriskiä ja helpottaa imurointia. Helppo leikata tai taittaa erikokoisten ja -muotoisten mattojen alle …

STOPP Liukueste, 67.5×200 cm Käytä mattojen alla liukuestettä, jotta ne pysyvät paikallaan, kun imuroit, joogaat tai kävelet niiden päällä. Pitää maton hyvin paikoillaan, mikä vähentää liukastumisriskiä ja helpottaa imurointia.

STOPP FILT Mattoliukueste, 165×235 cm – IKEA

Lattiasi kiittää, sillä liukueste kerää likaa ja suojaa lattiaa naarmuilta. Liukueste pitää maton myös hyvin paikoillaan ja tekee siitä entistä pehmeämmän …

STOPP FILT Mattoliukueste, 165×235 cm Lattiasi kiittää, sillä liukueste kerää likaa ja suojaa lattiaa naarmuilta. Liukueste pitää maton myös hyvin paikoillaan ja tekee siitä entistä pehmeämmän tuntuisen. Pitää maton hyvin paikoillaan, mikä vähentää liukastumisriskiä ja helpottaa imurointia.

PATRULL-liukueste ja muut turvallisuustuotteet kotiin – IKEA

PATRULL-liukueste ja muut turvallisuustuotteet kotiin – IKEA

PATRULL on luotu kodin ja sen asukkaiden turvaksi. Vietämme kotonamme ison osan ajasta. Elämiseen kuuluvat myös pienet vahingot ja aina ei …

PATRULL-sarjassa on useita erilaisia turvallisuutta lisääviä tarvikkeita. Tutustu erityisesti lapsiperheille tarpeellisiin tuotteisiimme: ovikiila, liukueste ja ammematto.

PATRULL Kylpyammematto, krokotiili vihreä, 33×90 cm – IKEA

PATRULL Kylpyammematto, krokotiili vihreä – IKEA

Suunniteltu lasten turvallisuutta silmällä pitäen, mutta myös aikuisten suosikki. Tämä vahvoilla imukupeilla ja ripustusreiällä varustettu krokotiili on …

PATRULL Kylpyammematto, krokotiili vihreä. Hauska suihku- ja kylpykumppani, joka vähentää liukastumis- ja loukkaantumisvaaraa. Helppo ripustaa kuivumaan käytön jälkeen.

VARIERA Laatikonmatto, läpikuultava, 150 cm – IKEA

Leikkaa itse! VARIERA-laatikonmatto pitää tavarat paikoillaan ja vaimentaa keittiövälineistä syntyvää kolinaa. Lisäksi matto suojaa laatikoita ja hyllyjä …

VARIERA Laatikonmatto, läpikuultava, 150 cm Keittiöpuuhat sujuvat mukavammin, jos aterimet ja keittoastiat eivät kolise toisiaan vasten. Laatikonmatto vaimentaa ääniä ja suojaa laatikoita ja hyllylevyjä naarmuuntumiselta. Vaimentaa ääniä ja suojaa laatikoita ja hyllylevyjä naarmuuntumiselta.

DOPPA Kylpyammematto, vaaleanharmaa, 33×84 cm – IKEA

DOPPA Kylpyammematto, vaaleanharmaa, 33×84 cm Tämä kylpyammematto pysyy tukevasti paikoillaan, joten et liukastu kylvyssä tai suihkussa.

DOPPA Kylpyammematto, vaaleanharmaa, 33×84 cm Tämä kylpyammematto pysyy tukevasti paikoillaan, joten et liukastu kylvyssä tai suihkussa. Matto tuntuu mukavalta jalkojen alla ja siinä on reikä, josta se on helppo ripustaa kuivumaan. Pysyy hyvin paikoillaan pohjassa olevien imukuppien ansiosta.

FÅRDRUP Matto, harmaa, 60×100 cm – IKEA

STOPP- ja STOPP FILT -liukuesteet pitävät matot paikoillaan ja estävät liukastumisen. Voit leikata liukuesteen sopivan kokoiseksi.

FÅRDRUP Matto, harmaa, 60×100 cm Erittäin pehmeä, lämmin ja mukava niin lattialla, nojatuolin päällä kuin penkillä. Näyttää ja tuntuu lampaannahalta, mutta on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista!

KOLLUND Matto, kudottu, käsin tehty harmaa – IKEA

STOPP- ja STOPP FILT -liukuesteet pitävät matot paikoillaan ja estävät liukastumisen. Voit leikata liukuesteen sopivan kokoiseksi.

KOLLUND Matto, kudottu, käsin tehty harmaa. Jokainen matto on uniikki ja taitavien käsityöläisten kutoma. Matot ovat peräisin Intian kudontakeskuksista, joissa työntekijöillä on hyvät työolot ja he saavat työstään reilun korvauksen.

Keywords: ikea liukueste, ikea liukuestematto, ikea liukuestehuopa, ikea maton liukueste, liukuestematto ikea, liukueste ikea