Ikea björköviken

BJÖRKÖVIKEN Ovi/laatikon etusarja, koivuviilu, 60×38 cm

BJÖRKÖVIKEN Ovi/laatikon etusarja, koivuviilu, 60×38 cm – IKEA

BJÖRKÖVIKEN Ovi/laatikon etusarja, koivuviilu, 60×38 cm BJÖRKÖVIKEN-ovet ja -etusarjat on valmistettu vaaleasta koivuviilusta, luonnollisesta materiaalista, joka luo eloisan ja siistin ilmeen. Suunniteltu ja viimeistelyä laatua silmällä pitäen. Umpiovi suojaa tavaroita pölyltä ja katseilta.

BJÖRKÖVIKEN Laatikon etusarja, koivuviilu, 60×26 cm

BJÖRKÖVIKEN Laatikon etusarja, koivuviilu, 60×26 cm – IKEA

BJÖRKÖVIKEN Laatikon etusarja, koivuviilu, 60×26 cm BJÖRKÖVIKEN-ovet ja -etusarjat on valmistettu vaaleasta koivuviilusta, luonnollisesta materiaalista, joka luo eloisan ja siistin ilmeen. Suunniteltu ja viimeistelyä laatua silmällä pitäen. Laatikoiden avulla tavaroiden järjestäminen on helppoa.

BJÖRKÖVIKEN Ovi, koivuviilu, 60×64 cm – IKEA

BJÖRKÖVIKEN Ovi, koivuviilu, 60×64 cm BJÖRKÖVIKEN-ovet ja -etusarjat on valmistettu vaaleasta koivuviilusta, luonnollisesta materiaalista, joka luo eloisan ja siistin ilmeen. Suunniteltu ja viimeistelyä laatua silmällä pitäen. Umpiovi suojaa tavaroita pölyltä ja katseilta.

BJÖRKÖVIKEN Ovi, ruskea petsattu tammiviilu, 60×64 cm

BJÖRKÖVIKEN Ovi, ruskea petsattu tammiviilu, 60×64 cm – IKEA

BJÖRKÖVIKEN Ovi, ruskea petsattu tammiviilu, 60×64 cm BJÖRKÖVIKEN-ovet ja -etusarjat on valmistettu tummasta tammiviilusta, luonnollisesta materiaalista, joka luo eloisan ja lämpimän ilmeen. Puun pintakuvio antaa jokaiselle ovelle uniikin ilmeen. Suunniteltu ja viimeistelyä laatua silmällä pitäen.

BESTÅ Seinäkaappiyhdistelmä, valkoinen/Björköviken …

BESTÅ Seinäkaappiyhdistelmä, valkoinen/Björköviken koivuviilu, 180x42x64 cm – IKEA

BESTÅ Seinäkaappiyhdistelmä, valkoinen/Björköviken koivuviilu, 180x42x64 cm BJÖRKÖVIKEN-ovet ja -etusarjat on tehty koivuviilusta, mikä luo laadukasta ja luonnollista ilmettä. Seinälle kiinnitettävä kokonaisuus luo siistin ja modernin ilmeen ja helpottaa lattian siivoamista.

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+laatikot, valkoinen … – IKEA

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+laatikot, valkoinen Björköviken/koivuviilu, 180x42x74 cm – IKEA

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+laatikot, valkoinen Björköviken/koivuviilu, 180x42x74 cm Jätä asiat sivuun vähäksi aikaa! Sivupöytäyhdistelmä tarjoaa runsaasti tilaa tavaroiden säilyttämiseen sekä tason, jolle voi luoda houkuttelevan asetelman – tai laskea tarjoiluastiat ruokailun ajaksi.

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+ovet, valkoinen … – IKEA

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+ovet, valkoinen/Björköviken/Mejarp koivuviilu, 120x42x74 cm – IKEA

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+ovet, valkoinen/Björköviken/Mejarp koivuviilu, 120x42x74 cm Jätä asiat sivuun vähäksi aikaa! Sivupöytäyhdistelmä tarjoaa runsaasti tilaa tavaroiden säilyttämiseen sekä tason, jolle voi luoda houkuttelevan asetelman – tai laskea tarjoiluastiat ruokailun ajaksi.

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+ovet, valkoinen … – IKEA

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+ovet, valkoinen/Björköviken/Mejarp koivuviilu, 180x42x74 cm – IKEA

BESTÅ Säilytyskokonaisuus+ovet, valkoinen/Björköviken/Mejarp koivuviilu, 180x42x74 cm Jätä asiat sivuun vähäksi aikaa! Sivupöytäyhdistelmä tarjoaa runsaasti tilaa tavaroiden säilyttämiseen sekä tason, jolle voi luoda houkuttelevan asetelman – tai laskea tarjoiluastiat ruokailun ajaksi.

BJÖRKÖVIKEN Door, birch veneer, 235/8×251/4″ – IKEA

BJÖRKÖVIKEN Door, birch veneer, 235/8×251/4″ BJÖRKÖVIKEN front is made of light birch veneer, a natural material with a vibrant and clean expression, perfect for those who like modern Scandinavian design. A strong sense of quality and finish! The door keeps your belongings hidden and free from dust.

Keywords: ikea björköviken, björköviken ikea