Clas ohlson liima

Liimat | Osta Clas Ohlsonilta

Osta Liimat Clas Ohlsonin verkkokaupasta tai jostakin myymälästämme. … Meiltä löydät kaikenlaiset liimat: liimapuikot, liimapullot sekä liimapistoolit.

Osta Liimat Clas Ohlsonin verkkokaupasta tai jostakin myymälästämme

Liimat | Osta Clas Ohlsonilta

Liimat askarteluun ja muihin pikkuprojekteihin löydät täältä. Lue lisää tuotteistamme alta, niin saat selville, mihin tarkoitukseen mikin liima parhaiten sopii.

Osta Liimat Clas Ohlsonin verkkokaupasta tai jostakin myymälästämme

100 % liima Pattex – Clas Ohlson

(171,29/kg). Liimat · Repair Putty Universal Loctite -liima Täyttää ja tiivistää myös suuremmat reiät. Korjaa vioittuneet kulmat ja reunat. … 11,99.

Power Epoxy Loctite -liima – Clas Ohlson

Power Epoxy Loctite -liima | Clas Ohlson

Power Epoxy Loctite -liima · Erittäin vahva – sopii hyvin moottorin osiin, bensatankkeihin jne. · Myös kivi- ja marmoripintojen korjaamiseen ja uudistamiseen.

Karlsons klister -liima – Clas Ohlson

Karlsons klister -liima | Clas Ohlson

Täydellinen liima paperi- ja kangas-askarteluun, ei kastele pintoja ja on hyvin pitävä pieninäkin määrinä. Kuivuttuaan tosin joskus kiiltää (esim. pitsin läpi), …

Polyuretaaniliima Gorilla 60 ml – Liimat – Clas Ohlson

Polyuretaaniliima Gorilla 60 ml | Clas Ohlson

Gorilla Glue on äärimmäisen kestävä liima. Täysin vedenpitävä myös veden alla. Gorilla Glue -liima kestää kulutusta ja laajenee jopa kolminkertaiseksi …

Sprayliima CRC, 250 ml – Clas Ohlson

Sprayliima CRC, 250 ml | Clas Ohlson

Lisätietoja. CRC-sprayliima – vahva pikaliima yleiskäyttöön. Ei sisällä kloorattuja liuottimia. Pysyvä liimaus, jos liimaa laitetaan molemmille puolille.

Liima Casco RX Original – Clas Ohlson

Liima Casco RX Original | Clas Ohlson

Tuotetiedot · Lisätietoja · Tuotteen tiedot ja ominaisuudet · Ostotiedot, toimitukset ja palautukset · Arvostelut (35) · Asiantuntija vastaa (0 vastatut kysymykset).

Kontaktiliima – Clas Ohlson

Kontaktiliima | Clas Ohlson

Kontaktiliima, joka liimaa melkein mitä vain! · Metallin, kumin, nahan, puun, muovin, kiven ym. liimaamiseen. · Erittäin kestävä – kestää hyvin rasitusta. · Kuivuu …

Liima PL 400 | Clas Ohlson

Hei jäsen! Kiiruhda tekemään löytöjä bonuksellasi! Kirjaudu sisään ja katso ansaitsemasi pisteet. Liima PL 400.

Keywords: clas ohlson liima