Bridgerton kausi 2: Jaksot ja saatavuus Suomessa

Bridgerton kausi 2on saapumassa, ja suomalaiset faneilla on syytä iloita! Tämä suosittu historiallinen draamasarja palaa toiselle kaudelleen, ja odotukset ovat korkealla. Tässä artikkelissa käymme läpi kauden 2 jaksot ja saatavuuden Suomessa.

Jaksot

Kausi 2 Bridgerton-sarjaa koostuu kahdeksasta jaksosta. Jokainen jakso on noin tunti pitkä, tarjoten katsojille runsaasti draamaa, romantiikkaa ja jännitystä.

  1. Jakso 1: Rakkauden ensirakkaus
  2. Jakso 2: Salaisuuksien ratsastaja
  3. Jakso 3: Kohtalon silmät
  4. Jakso 4: Pettymyksen huokaus
  5. Jakso 5: Kadonneet tunteet
  6. Jakso 6: Rakkauden haasteet
  7. Jakso 7: Vaaralliset valheet
  8. Jakso 8: Ratkaiseva hetki

Jokainen jakso vie katsojat syvemmälle Bridgertonien perheen ja heidän läheistensä elämään. Uudet romanssit syttyvät, juonittelut kukoistavat, ja aivan kuten ensimmäisellä kaudella, odotettavissa on myös monia yllättäviä käänteitä.

Saatavuus Suomessa

Onneksi suomalaiset Bridgerton-fanit saavat nauttia toisen kauden jännityksestä ja romantiikasta. Kausi 2 julkaistaan Suomessa samaan aikaan kuin muualla maailmassa, joten kaikki jaksot ovat heti saatavilla suomalaisille katsojille.

Toisen kauden voi katsoa Netflix-suoratoistopalvelusta. Netflix tarjoaa suomalaisille katsojille mahdollisuuden katsoa sarjaa suomenkielisillä tekstityksillä tai vaihtoehtoisesti valita suomenkielisen dubbausversion.

Suoratoistopalvelu Kieli
Netflix Saatailla suomeksi tai vaihtoehtoisesti suomenkielisellä dubilla

Netflixistä löytyy myös ensimmäinen kausi Bridgertonia, joten jos et ole vielä tutustunut tähän upeaan sarjaan, nyt on oiva tilaisuus aloittaa sen katsominen ja päästä mukaan ensimmäisen kauden tapahtumiin ennen toisen kauden alkamista.

“Bridgerton kausi 2 tarjoaa jälleen ripauksen romanttista historiaa ja paljon draamaa. Suosittelemme ehdottomasti sarjan faneille ja kaikille historiallisten draamojen ystäville.”

Joten varmista, että sinulla on Netflix-tilaus valmiina, kun Bridgerton kausi 2 julkaistaan, jotta voit nauttia tästä huikeasta sarjasta heti sen ilmestyttyä. Valmistaudu sukeltamaan 1800-luvun Englannin sääty-yhteiskuntaan ja seuraamaan Bridgertonien perheen tarinaa toisella kaudella!

Artiklen Bridgerton kausi 2: Jaksot ja saatavuus Suomessa har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 35 anmeldelser